Plast er en drapsmaskin

Photo by Magda Ehlers on Pexels.com

Plasten tar over verden. Den kveler og drukner oss, men har vi en løsning? Plasten er overalt, så hvordan i huleste har vi latt dette skje. Det er fortsatt muligheter til å gjøre noe, og da må vi få plasten inn i resirkulasjon.

Selvfølgelig trengs plast. Plast er en dritbra oppfinnelse, men nå er den en fiende. Den er fantastisk når den brukes riktig, og nesten alt er avhengig av plast. Så vi kan ikke bare kvitte oss med den. Vi må ha en erstatning.

Plast er viktig, og vi bruker det til alt. Matvarene i butikken er dekket av plast. Ting, som blir levert i posten, er pakket inn i plast. Vi lever i en plastboble! I følge nrk.no så kan tang bli den nye plastemballasjen. Utrolig nok er det mulighet til å bruke tang til å beskytte matvarer, samtidig som den er spiselig. Det er jo brilliant.

Du tenker kanskje at plast ikke gjør så stor skade? Eller at det ikke er plasten som er problemet, det er oss mennesker. Og ja, det er mennesker som er problemet, men det er plasten og. Plast brytes aldri ned, og det dreper dyr. De uskyldige dyrene som blir drept fordi vi mennesker driter oss ut. Snart er alle døde på grunn av plasten.

Det må bli en løsning på problemet nå. Vi har skreket det i uendelig mange år, men det har jo faen ikke skjedd noe. Ja, vi jobber med saken, men vi må jobbe raskere. Skal vi drepe naturen fordi vi ikke klarer å gjøre ting på en ordentlig måte? Resirkulere. Bruke på nytt. Alt hjelper. Plasten må bli gjenbrukt. Jorda var så fin, og nå er den rene søppelhaugen.

Alle må bli bedre. Det er vi som har forårsaket problemet og vi må finne en løsning. Vi kan ikke fortsette å glo uten å gjøre noe med saken. Det betyr at vi ikke må gi blaffen når vi tråkker over en plastbit på gata, den må resirkuleres.

Synne (14)

Relaterte innlegg


Legg igjen en kommentar