Kjedelig, men veldig viktig!  

I dagens samfunn har mengden lekser blitt altfor forminsket. Istedenfor å gjøre lekser, setter ungdommen seg ned med mobilen og sitter i timevis. Jeg mener dette er et enormt problem!  

Mange elever sliter med å vite hva de skal gjøre innenfor spesifikke temaer for å nå de satte målene sine. Lekser kan hjelpe med å gi beskjed om hva eleven skal jobbe med. Leksene kan også gi ideer til hva eleven kan gjøre da hen er ferdig med leksene og ønsker å jobbe fritt. Dette kan hjelpe elevene med å oppnå de målene de må øve på for at de skal få best mulig karakter.  

Repetisjon er også en viktig grunn til hvorfor vi burde få flere lekser. Jeg er 100% sikker på at mange av elevene ikke greier å huske alt det de har hatt om på skolen. Dette problemet kan fikses med at antall lekser stiger. Da kan det bli lettere for enkeltpersoner å huske det de har hatt om på skolen og kanskje til og med lære mer innenfor temaene de har om. Dette kan føre til fremtidig suksess og store mengder med penger.  

Foresatte er ofte nysgjerrige om hva som foregår på barnets skole. Leksene kan hjelpe med å gi et lite innblikk om innholdet i enkelte temaer i barnets skole. Men for at dette skal bli oppnådd, må foreldre ha en innsatts for å hjelpe barnet sitt med leksene deres. Barna oppgir ofte ikke hva som blir gjort i timene på skolen, og lekser kan avsløre dette. Derfor mener jeg lekser er fin måte for foresatte å holde oversikt på.   

Som du har sett, er det mange grunner til at barn og unge trenger lekser. De tre argumentene jeg valgte, er bare en liten brøkandel av alle grunnene til at antall lekser bør vokse. En løsning på dette store problemet er at elever kan få lekser som dekker en halvtime hver dag. Dette kommer til å få enorme forbedringer innenfor forskjellige fag.  

Trym (13)


Legg igjen en kommentar